Wie is Sandra

 

Sandra begon met zingen, toen ze een advertentie in de krant zag waarin stond dat er deelnemers voor een smartlappenavond werden gezocht. De bedoeling was dat er 2 liedjes gezongen zouden gaan worden. Sandra heeft zich opgegeven als kandidaat en tot haar verbazing werd ze na haar optreden gevraagd om op een Hollandse avond te komen zingen. Eerst was dat natuurlijk heel erg schrikken, want wat als grap begonnen was, kreeg nu een hele andere wending.

Na veel wikken en wegen besloot Sandra dat ze het wel wilde proberen, en samen met haar man Benno zocht ze 6 liedjes uit die ze graag wilde zingen. Orkestbanden werden gemaakt, en Sandra startte met oefenen. Het optreden was een enorm succes, en na een week stroomden de optredens binnen. Eerst in de regio, maar al snel daarbuiten.

Haar album "Vanuit mijn Hart" is Zondag 9 November 2003 gepresenteerd. Op "Vanuit mijn Hart" staan niet alleen nummers geschreven door André Kooiman. André schreef 10 van de nummers en 3 van de nummers op het album werden geschreven door Manfred Jongenelis. Het hele album werd opgenomen in de Manfred Studio's te Etten Leur. "Vanuit mijn Hart" is een album waar live muzikanten op zijn te vinden, zo hoor je onder andere een trompet, saxefoon en accordeon. Ook zijn door Manfred diverse gitaren live ingespeeld op het album.